Incasso met CRDT

Het beste incassobureau voor jouw business

Incasso via CRDT

Je hebt er hard voor gewerkt en je product of dienst geleverd. Dan is het natuurlijk erg vervelend als je daarvoor niet betaald krijgt. Met een goed en strak debiteurenbeheer kun je zelf een heel eind komen. Maar wat als je klant dan nog niet betaalt? Hoe zorg je ervoor dat jouw rekeningen wel betaald worden? 

CRDT is de aangewezen partij om jou daarbij te helpen. De incasso van CRDT is een een preventieve en professionele aanvulling op jouw debiteuren administratie. Met onze incasso wordt in maar liefst 90% van de gevallen binnen 30 dagen betaald. Daarbij proberen wij jouw vordering zoveel mogelijk op minnelijke wijze, dus zonder tussenkomst van de rechter, voor jou te incasseren.

Creditmanagement

Voordelen incasso uitbesteden

Allereerst hebben wij ervaring en expertise in incassozaken en zijn we goed thuis in de financiële en juridische regelgeving. We werken efficiënt om jouw vorderingen betaald te krijgen, wat leidt tot een snelle inning van jouw facturen. Daarnaast behoud jij de goede klantrelatie en hoef je niet meer zelf achter je geld aan. Zo kun jij je tijd besteden aan het runnen van je onderneming.

Dien jouw vordering eenvoudig in en incasseer direct

CRDT
CRDT online

Klik hier om CRDT online te openen

Nog geen login? Meld je gratis aan

Wat is onze aanpak in het incassoproces?

Minnelijke incasso

De eerste fase van het incassotraject is minnelijke incasso. De doelstelling van minnelijke incasso is betaling van de vordering. In één keer of via een betalingsregeling, zonder onnodige (gerechtelijke) kosten. CRDT zet zich in om zoveel mogelijk vorderingen op minnelijke wijze te incasseren.

Wanneer de debiteur geen gevolg geeft aan onze telefonische herinneringen, schriftelijke aanmaningen en ingebrekestelling, dan zullen wij de volgende incassostap zetten.

Gerechtelijke incasso

Hoewel wij in 80% van de gevallen incasseren zonder tussenkomst van een advocaat, zijn juridische stappen soms onvermijdelijk.

Voordat we overgaan tot het gerechtelijke incasso, doen wij onderzoek naar de verhaal-mogelijkheden en of een procedure zinvol is. Blijkt een gerechtelijke incasso toch de beste of enige optie? Dan dienen wij je betwiste vordering bij de rechtbank in om een vonnis te krijgen. Daarna kunnen we overgaan tot executie.

Er zijn verschillende manieren om verdere stappen te ondernemen. De keuze hoe we dit gaan aanpakken doen we in goed overleg met jou. Of we een kort geding procedure starten, een faillissementsaanvraag doen, beslag laten leggen of een bodemprocedure aan moeten gaan, hangt af van de vordering. 

Deze procedures worden door onze juridische afdeling uitgevoerd. Dankzij ruime kennis en ervaring komen wij tot de beste resultaten voor jouw onderneming.

Advies en bijstand

Wij weten hoe gecompliceerd het juridische aspect van incasso kan zijn. CRDT levert daarom juridische advisering en bijstand bij geweigerde zendingen, kwaliteitsgeschillen en toetsing van Algemene Voorwaarden.Wij assisteren bij de afwikkeling van zaken rondom faillissement, surseance WSNP of analoge vormen van insolventie in het buitenland. Wil je meer weten over onze juridische bijstand? Neem contact met ons op.

Maatschappelijk verantwoord incasseren

CRDT draagt bij aan een duurzame economie met Maatschappelijk Verantwoord Incasseren. Daarmee bedoelen wij: op duurzame wijze de relatie tussen leverancier en afnemer in stand houden. Alle onze (incasso-)inspanningen zijn erop gericht betalingsachterstanden zoveel mogelijk te voorkomen en – indien toch ontstaan – zo vroeg mogelijk, zo snel mogelijk en tegen zo laag mogelijke kosten voor de debiteur adequaat op te lossen. Derhalve zetten wij ons in om zoveel mogelijk vorderingen buitengerechtelijk te incasseren. Incasso als buitengerechtelijke dienstverlening heeft een groot maatschappelijk en economisch belang.

Duurzaam incasseren

Waarom kiezen voor CRDT voor jouw incasso?

CRDT jouw partner in creditmanagement

Wil je meer weten over incasso door ons? Vraag een vrijblijvende offerte aan. Of laat je op maat adviseren door onze specialisten. Gelijk contact opnemen kan ook: bel +31 (0)88 505 4700 of mail naar info@crdt.eu.

BEL ME TERUG

Vul je gegevens in en wij bellen je zo spoedig mogelijk terug.

    Offerte aanvragen

    Vul hieronder je gegevens in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

      U wilt informatie over:

      Incasso