CRDT draagt bij aan cultureel ondernemen

CRDT is ook sociaal en cultureel betrokken. Voor de afronding van de restauratie van de beroemde Arnhemse Eusebiuskerk, die in operatie Market Garden tijdens WOII werd vernietigd, worden ondernemers uit Arnhem en omstreken betrokken via de CLUB Van 75.

Met het lidmaatschap en de sponsoring die dit oplevert wordt momenteel de antieke hoofdorgel in de kerk gerestaureerd. Samen met vele ondernemers uit Arnhem is CRDT lid van de Club Van 75. Als één van de hoofdpartners van De Club van 75 dragen wij graag bij aan cultureel ondernemen in Arnhem.

Met alle bijdragen van Hoofdpartners, Partners of zgn. Vrienden komt de restauratie steeds een stap dichterbij, maar zoekt de CLUB Van 75 nog altijd nieuwe deelnemers en roepen wij namens de CLUB Van 75 bedrijven op om deel te nemen om een deel van het Arnhems cultureel erfgoed in alle ere te herstellen. Als lid wordt je bedrijf op het partnerbord bij de nieuwe entree aan de Noordzijde van de Eusebiuskerk vermeld en wordt het bedrijfslogo geplaatst in full colour op het fraaie partnerbord. Geïnteresseerd? Doneer via www.geefklank.nl.

Bron: CRDT
Foto: geefklank.nl

CRDT

Offerte aanvragen

Vul hieronder je gegevens in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

    U wilt informatie over:

    Incasso

    BEL ME TERUG

    Vul je gegevens in en wij bellen je zo spoedig mogelijk terug.