Debiteurenbeheer

Jouw debiteurenbeheer onder controle met CRDT

Wat is debiteurenbeheer?

Debiteuren zijn klanten die nog moeten betalen.  Debiteurenbeheer omvat alle activiteiten die ervoor nodig zijn om jouw klanten de openstaande facturen op tijd te laten betalen. Denk hierbij aan het versturen van facturen en betalingsherinneringen en het nabellen van klanten ivm  openstaande facturen. In uitzonderlijke gevallen zijn juridische stappen nodig.

Goed debiteurenbeheer helpt je bij het (op tijd) krijgen van je geld en beïnvloedt dus direct je cashflow.  Het begint al voor je een overeenkomst met je klant aangaat en eindigt pas wanneer de factuur betaald is. Door een accurate debiteurenadministratie, blijft de liquiditeit van je onderneming gewaarborgd. 

CRDT kan dit proces van begin tot eind voor jou overnemen, zodat jij kunt richten op jouw eigenlijke werk. Wij staan garant voor optimaal creditmanagement. Wij herinneren je klanten dankzij zorgvuldig debiteurenbeheer aan hun betalingsverplichtingen en zorgen daardoor voor snellere betalingen en een vroegtijdige signalering van geschillen.

Voordelen uitbesteden debiteurenbeheer

Je houdt tijd over

De voornaamste reden waarom ondernemers debiteurenbeheer uitbesteden, is omdat het tijd bespaart. Je stopt er immers veel uren en en energie in. Door het uit te besteden kun je focussen op andere zaken rondom je onderneming.

Een debiteurenbeheerder heeft meer expertise

Debiteurenbeheer kost niet alleen veel tijd. Er is ook veel kennis voor nodig.  Onze creditmanagers zijn zeer ervaren en op de hoogte van de laatste wet- en regelgeving. Daarom kunnen wij uitstekend helpen in het beheren, oplossen en voorkomen van problemen in je debiteurenbeheer.

Eerder geld

Onze creditmanagers weten hoe ze jouw facturen eerder kunnen innen. Indien nodig en gewenst zullen wij een incassoprocedure starten. Je krijgt zo eerder je geld en beschikt daardoor over meer werkkapitaal in je onderneming.

De klantrelatie blijft goed

Eén van de grootste angsten van ondernemers als het aankomt op debiteurenbeheer, is het verpesten van de goede klantrelatie bij een verkeerde aanpak. Als je debiteurenbeheer uitbesteedt, kies je voor duidelijkheid voor jezelf én de klant.

Besteed eenvoudig jouw debiteurenbeheer uit en vraag vrijblijvend een offerte op

CRDT

Waarom kiezen voor ons?

Jarenlange ervaring

Wij zijn marktleider in retail en groeien snel in b2b. Jarenlange ervaring en deskundigheid staat voor jou klaar.

Service en kwaliteit

We hebben graag korte lijntjes met onze klanten en houden van een persoonlijke benadering. Daarom heeft iedere klant bij ons een eigen creditmanager als aanspreekpunt.

Internationaal

Ons netwerk vertakt zich door de hele EU. Communiceren in andere talen is voor ons geen probleem. Wij bellen iedereen met een duidelijke boodschap.

Maximaal resultaat

Wat verstaan wij onder maximaal resultaat? Betaling van de vordering én behoud van de relatie met jouw afnemer. Jouw tevredenheid is het enige wat voor ons telt.

Het comfort van zekerheid

Absolute zekerheid van betaling krijg je alleen achteraf. Kredietverzekering en factoring helpt om risico’s af te dekken. Wij vinden dat voorkomen beter is dan genezen.

Weten met wie je zaken doet

CRDT verschaft kredietinformatie over jouw afnemers. Met deze informatie weet je met wie je zaken doet en verminder je kredietrisico’s.

"De juiste partij die onze debiteuren beheert."

Sinds wij met CRDT samenwerken, hebben we onze afschrijvingen op debiteuren flink verlaagd. De communicatie is super en snel. De samenwerking heeft ons een flinke tijdsbesparing opgeleverd.”

Lars Sandgaard, eigenaar Sandgaard

CRDT jouw partner in creditmanagement

Leg jouw debiteurenbeheer bij ons neer en vraag een offerte op. Of laat je op maat adviseren door onze specialisten. Gelijk contact opnemen kan ook: bel +31 (0)88 505 4700 of mail naar info@crdt.eu

BEL ME TERUG

Vul je gegevens in en wij bellen je zo spoedig mogelijk terug.

    Offerte aanvragen

    Vul hieronder je gegevens in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

      U wilt informatie over:

      Incasso