Businesspolis

Dekking op maat met de Businesspolis via CRDT

Businesspolis

Als jouw afnemer niet betaalt kan dit funest zijn voor je bedrijf. Met een kredietverzekering kun je dit risico afdekken. Of je nu zaken doet in binnen- of buitenland, voor alle soorten ondernemingen is er de Businesspolis, die precies aansluit op jouw behoefte. De Businesspolis is al jarenlang een zeer succesvolle oplossing.

Zware concurrentie, seizoensinvloeden en kritische klanten brengen financiële risico’s met zich mee. Samen met Allianz Trade analyseren wij het betalingsgedrag, de solvabiliteit en kwaliteit van bedrijfsvoering van jouw klanten over de hele wereld.
De samenwerking tussen Allianz Trade en CRDT biedt een unieke en optimale mix van expertise en zekerheid van betaling. Met de Businesspolis bereik je het juiste evenwicht tussen commercieel belang en acceptabel financieel risico voor jouw bedrijf. 

Hoe werkt de Businesspolis?

De Businesspolis bestaat uit drie basiselementen: bedrijfsinformatie, incasso en verzekering/dekking.

 • Bedrijfsinformatie (kredietinformatie): door juiste en actuele bedrijfsinformatie ben je in staat om de risico’s van jouw klanten op de juiste manier in te schatten.
 • Incasso: Wanneer jouw klant uiteindelijk niet betaalt, dan wordt ook het incasso verzorgd.
 • Verzekering/dekking: helpt ook de tussenkomst van onze incasso-afdeling niet, dan kun je terugvallen op de kredietverzekering en wordt het schadebedrag aan je uitgekeerd tegen een dekkingspercentage van 90 procent.

Interesse in een kredietverzekering, vraag vrijblijvend een offerte op

CRDT

Goede redenen om te kiezen voor een kredietverzekering via CRDT

CRDT jouw partner in creditmanagement

Wil je meer weten over de mogelijkheden van onze diensten voor jouw bedrijf, vraag een vrijblijvende offerte aan. Of laat je op maat adviseren door onze specialisten. Gelijk contact opnemen kan ook: bel +31 (0)88 505 4700 of mail naar info@crdt.eu

BEL ME TERUG

Vul je gegevens in en wij bellen je zo spoedig mogelijk terug.

  Offerte aanvragen

  Vul hieronder je gegevens in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

   U wilt informatie over:

   Incasso