Over CRDT

Wie zijn wij

Meer weten over je klant? Hulp nodig bij het innen van jouw vorderingen? Wil je advies over kredietverzekeringen of wil je meer weten over financiering? Of heb je een juridische kwestie met een handelspartner? CRDT is de ideale partner voor jou. Wij zijn een internationaal creditmanagement bedrijf met jarenlange ervaring en deskundigheid. Specialisten met affiniteit voor de relatie tussen jou en jouw klanten.

Creditmanagement-header

CRDT in het kort…

CRDT is onderdeel van Branche Creditmanagement (BCM) en opgericht in 2015.  BCM opereert onder twee labels. Het label MODINT Credit & Finance verleent financiële diensten aan ondernemers in de mode, sport, schoenen, beauty, textiel en home&living. Het label CRDT richt zich op alle andere sectoren en branches.

CRDT biedt maatwerk op het gebied van debiteurenbeheer, incasso, kredietverzekering, werkkapitaalfinanciering en handelsinformatie. Daarnaast bieden wij advies en begeleiding bij faillissementen en juridische zaken.  CRDT staat voor een totaalconcept aan services die naadloos op elkaar aansluiten, waardoor al jouw zaken geregeld kunnen worden via 1 partij. Dat werkt wel zo efficiënt.

Vanuit ons hoofdkantoor in Arnhem en onze tweede vestiging in Duitsland staat het team voor CRDT klaar om jou te helpen met al je financiële vraagstukken.

Creditmanagement-header

Waarom kiezen voor ons?

Jarenlange ervaring

Wij zijn marktleider in retail en groeien snel in b2b. Jarenlange ervaring en deskundigheid staat voor jou klaar.

Service en kwaliteit

We hebben graag korte lijntjes met onze klanten en houden van een persoonlijke benadering. Daarom heeft iedere klant bij ons een eigen creditmanager als aanspreekpunt.

Internationaal

Ons netwerk vertakt zich door de hele EU. Communiceren in andere talen is voor ons geen probleem. Wij bellen iedereen met een duidelijke boodschap.

Maximaal resultaat

Wat verstaan wij onder maximaal resultaat? Betaling van de vordering én behoud van de relatie met jouw afnemer. Jouw tevredenheid is het enige wat voor ons telt.

Het comfort van zekerheid

Absolute zekerheid van betaling krijg je alleen achteraf. Kredietverzekering en factoring helpt om risico’s af te dekken. Wij vinden dat voorkomen beter is dan genezen.

Weten met wie je zaken doet

CRDT verschaft kredietinformatie over jouw afnemers. Met deze informatie weet je met wie je zaken doet en verminder je kredietrisico’s.

CRDT

Maatschappelijk verantwoord incasseren

CRDT draagt bij aan een duurzame economie met Maatschappelijk Verantwoord Incasseren. Daarmee bedoelen wij: op duurzame wijze de relatie tussen leverancier en afnemer in stand houden. Alle onze (incasso-)inspanningen zijn erop gericht betalingsachterstanden zoveel mogelijk te voorkomen en – indien toch ontstaan – zo vroeg mogelijk, zo snel mogelijk en tegen zo laag mogelijke kosten voor de debiteur adequaat op te lossen. Derhalve zetten wij ons in om zoveel mogelijk vorderingen buitengerechtelijk te incasseren. Incasso als buitengerechtelijke dienstverlening heeft een groot maatschappelijk en economisch belang.

Duurzaam incasseren

CRDT jouw partner in creditmanagement

Wil je meer weten over de mogelijkheden van onze diensten voor jouw bedrijf, vraag een vrijblijvende offerte aan. Of laat je op maat adviseren door onze specialisten. Gelijk contact opnemen kan ook: bel +31 (0)88 505 4700 of mail naar info@crdt.eu.

BEL ME TERUG

Vul je gegevens in en wij bellen je zo spoedig mogelijk terug.

    Offerte aanvragen

    Vul hieronder je gegevens in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

      U wilt informatie over:

      Incasso