Klanten Over ons

Wij laten graag klanten aan het woord 

Peter van de Velde
Vegotex International
Lees verder
“De expansie van ons Europese klantenbestand heeft gelijktijdig gevolgen voor onze debiteurenportefeuille, waarbij wij moeilijkheden ervaren bij het incasseren in het buitenland, zelfs met juridische bijstand. Sinds dat wij vanaf 2011 met CRDT zijn gaan samenwerken, hebben wij met behulp van hun competente en professionele hulp met succes openstaande vorderingen geïncasseerd, inclusief rente en kosten. We krijgen “real time” updates over elk schadedossier en er bestaat een goede communicatie met onze eigen debiteurenafdeling, wat leidt tot een win-win situatie! We zijn erg blij dat onze samenwerking heeft alleen positieve gevolgen en wij kunnen CRDT echt aanbevelen aan alle geïnteresseerden.”
Dick Tool
CFO Capabel
Lees verder
Over onze ervaringen met CRDT inzake (incasso)werkzaamheden, kan ik kort en krachtig zijn: CRDT acteert snel, concreet en direct én met resultaat.
Anna-Marie Poulsen
Sports Pharma A/S
Lees verder
“Door het member benefit programma van Sportbranchen.dk zijn wij overgestapt op CRDT. Het resultaat was voor ons een openbaring, het is voor ons echt een positieve ervaring samen te werken met CRDT. Onze eerste zaak betrof een onbetaalde factuur aan een Noorse debiteur. Op het moment dat wij zaken met hem deden, had hij een shop in Denemarken. Voordat hij vertrok Denemarken, was hij “vergeten” de factuur te betalen voor de goederen die hij indertijd had ontvangen. Het enige wat wij van hem wisten, was zijn naam en slechts zijn toenmalige adres in Denemarken. Deze informatie was het enige ding dat ik stuurde naar CRDT en twintig dagen later stond het geld op onze rekening, inclusief rente.”
Ralph Rieker
Ricosta Schuhfabriken
Lees verder
“Ik had eerder niet voor mogelijk had gehouden, dat u zelfs vorderingen zonder juridische bijstand kunt incasseren, die door onze eigen debiteurenafdeling allang afgeschreven waren. En dit ook nog eens met zoveel inlevingsvermogen, handigheid en professionaliteit, dat de klant weer bij ons wilde bestellen. Beter kan men het werkelijk niet hebben.”
Laura di Lonardo
Tramontana
Lees verder
“Ik ben verantwoordelijk voor het debiteurenbeheer bij Tramontana, een snelgroeiend modelabel met ruim 800 verkooppunten in Europa en Japan. Het is mij opgevallen dat de sterke groei van het aantal dealers / klanten door CRDT uitstekend wordt opgevangen. Ze nemen ons veel werk uit handen door hun deskundigheid en ervaring op het gebied van (inter)nationaal debiteurenbeheer. Het bijna dagelijkse contact vind ik ook uitermate prettig en professioneel. Snel antwoord op je vragen, inspelen op de wensen en het adequaat incasseren van vorderingen zijn echt hun sterke punten. Modint is daardoor voor mij een onmisbare partner geworden.”
Reinhold Milsch
Fuchs & Schmitt GmbH & Co. KG
Lees verder
“Het werkte vanaf het eerste moment dat we het incasso concept van CRDT gingen gebruiken. En dat terwijl het een achterstallige vordering was van aanzienlijke hoogte op een Griekse afnemer. Dit heeft voor mij de professionaliteit en de snelheid van de CRDT creditmanager meer dan overtuigd.”
Previous
Next

CRDT jouw partner in creditmanagement

Wil je meer weten over de mogelijkheden van onze diensten voor jouw bedrijf, vraag een vrijblijvende offerte aan. Of laat je op maat adviseren door onze specialisten. Gelijk contact opnemen kan ook: bel +31 (0)88 505 4700 of mail naar info@crdt.eu.

BEL ME TERUG

Vul je gegevens in en wij bellen je zo spoedig mogelijk terug.

    Offerte aanvragen

    Vul hieronder je gegevens in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

      U wilt informatie over:

      Incasso