Simplicity

Je facturen altijd betaald met Simplicity

Simplicity kredietverzekering

Wanbetaling en faillissement van klanten. 80% van de ondernemers in het MKB krijgt er wel eens mee te maken. Toch is slechts een fractie van dit aantal bedrijven verzekerd voor dit risico.

Met de Simplicity polis bescherm je je tegen dit risico. En met deze speciale kredietverzekering voor het MKB hoeft je je huidige werkproces niet te veranderen. Je bent namelijk altijd verzekerd van dekking.

Veel bedrijven beseffen zich niet of niet voldoende dat als een belangrijke debiteur ineens niet meer betaalt, dit grote gevolgen kan hebben voor het bedrijf zelf. Vraag jezelf daarom eens af wat het voor jouw bedrijf betekent als een of meerdere debiteuren de facturen niet meer betalen.

Welke gevolgen heeft dit voor bijvoorbeeld het betalen van de salarissen, de geplande investering of uitbreiding van de activiteiten? Als het uitblijven van betalingen grote impact heeft, dan is het verstandig om maatregelen te nemen. 

 

Hoe werkt de Simplicity polis?

Simplicity beschermt tegen non-betaling van facturen in de Benelux, Duitsland, de UK en 25 andere landen. Je jaarlijkse zakelijke omzet uit leveringen aan bedrijven (B2B) bepaalt de jaarpremie en het maximumbedrag dat wij je per jaar per klant betalen bij schade.

Betaalt een klant niet? Dan ontvang je standaard 60% van elke vordering tot het maximumbedrag per klant per jaar. Het is mogelijk je dekking per klant te verhogen tot 90%. Hiervoor vraag je vooraf online een kredietwaardigheidscheck aan. Bij een positieve check verhogen wij voor jou de dekking.

Met Simplicity is je bedrijf verzekerd voor schade door onbetaalde facturen. Hierdoor kan je focussen op je business en vol vertrouwen nieuwe klanten binnenhalen.

Betaalt je klant niet dan stuur je een betalingsherinnering. Bij het uitblijven van een reactie stuur je ook een laatste aanmaning. Betaalt je klant dan nog niet? Dan draag je alle vorderingen op deze klant aan ons over. Een professioneel incassoteam gaat dan aan de slag om alsnog je geld te krijgen.
Lukt het ook onze incassoafdeling niet jouw facturen betaald te krijgen. Dan betalen wij het schadebedrag aan je uit. De hoogte van het uit te keren bedrag is afhankelijk van je pakket. Een van onze adviseurs kan je hierover meer vertellen. Maar je kan ook een vrijblijvende offerte aanvragen.

Wat verzeker je met Simplicity?

Onbetaalde facturen

Je ontvang standaard 60% van je openstaande factuur als een klant  failliet is gegaan of na 90 dagen niet heeft betaald.  Met de aanvraag van een kredietwaardigheidscheck kan dit oplopen tot maximaal 90%.

Voor klanten in 30 landen

Je bent verzekerd tegen schade die ontstaat door non-betaling van facturen voor leveringen aan zakelijke klanten in de Benelux, Duitsland, de UK en 25 andere landen.

Omzet tot 5 miljoen euro

Simplicity is geschikt voor bedrijven met een jaaromzet uit leveringen aan bedrijven (B2B) tot maximaal 5 miljoen euro per jaar.

CRDT

CRDT jouw partner in creditmanagement

Wil je weten of onze Simplicity polis het juiste product is voor jouw bedrijf, vraag een vrijblijvende offerte aan. Of laat je op maat adviseren door onze specialisten. Gelijk contact opnemen kan ook: bel +31 (0)88 505 4700 of mail naar info@crdt.eu

BEL ME TERUG

Vul je gegevens in en wij bellen je zo spoedig mogelijk terug.

    Offerte aanvragen

    Vul hieronder je gegevens in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

      U wilt informatie over:

      Incasso