Invoice handling via CRDT Credit & Finance

Voor alle bedrijven, groot en klein, is het bijhouden van de crediteuren- en debiteurenadministratie een essentieel onderdeel. Wanneer je inkomende en uitgaande facturen nauwkeurig bijhoudt, heb je altijd een exact en compleet overzicht van inkomsten en uitgaven en kun je de verschillende geldstromen goed op elkaar afstemmen. Je kunt uiteraard zelf de grootboekhouding bijhouden maar je kunt dat ook (deels) uitbesteden aan CRDT Credit & Finance.

Online invoice handling
Met de online invoice handling service van CRDT Credit & Finance nemen wij jouw werk op professionele wijze uit handen. Van e-invoicing tot het afboeken van zowel debiteuren als crediteuren, met invoice handling heb je altijd een actueel grootboek en op elk moment een compleet overzicht van de liquiditeit.

Onze services
De invoice handling diensten die wij verlenen zijn:
• verkoopfacturering: e-invoicing / e-billing
• inkoopfacturering: boeken van inkomende facturen
• toewijzing van inkomende facturen aan medewerkers
• monitoring van terugkoppeling, autorisatie voor betalingen
• boeken van inkomende en uitgaande betalingen
• versturen van friendly reminders
• telefonisch debiteurenbeheer

Meer tijd over
Wanneer je een factuur ontvangt, moet deze als eerste geboekt worden. De factuur moet hierbij toegewezen worden aan de juiste kostenplaats. Daarnaast moet deze factuur ook behandeld worden door de juiste persoon binnen je organisatie. CRDT Credit & Finance neemt die zorg, behandeling en monitoring desgewenst van je over en zorgt dat de inkomende nota goed en tijdig behandeld wordt door de juiste persoon. Zo blijf je continu up-to-date, optimaliseer je jouw debiteuren- en crediteurenbeheer en kun je met alle ontvangsten weer tijdig betalen. Profiteer van onze service en houd nóg meer tijd over voor je klanten.

 

We manage your accounts payable & receivable.

Bron: CRDT Credit & Finance
Foto: Shutterstock

 

CRDT

Offerte aanvragen

Vul hieronder je gegevens in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

    U wilt informatie over:

    Incasso

    BEL ME TERUG

    Vul je gegevens in en wij bellen je zo spoedig mogelijk terug.