Q-sessie – leden leren innoveren

De Nederlandse Associatie (DNA) biedt verenigingen en haar professionals de mogelijkheid om kennis te delen, van elkaar te leren en zich te laten inspireren. Zo organiseert zij op 9 november a.s. een Q-sessie voor verenigingsprofessionals die bezig zijn met de vraag hoe je nog meer waarde kunt toevoegen aan lidmaatschap van hun branche- of beroepsvereniging.

Je hebt geld nodig voor een nieuwe slimme toepassing in je organisatie. Want innoveren betekent investeren. Maar, waar vind je dat? Hoe kun je als organisatie investeren in de toekomst in uitdagende tijden? Focus op financial waste kan daarbij helpen.

Als branche- en beroepsvereniging is het belangrijk om jouw achterban hierin te kunnen adviseren. Maar hoe doe je dit? Welke rol pak je en welke tools kun je hiervoor gebruiken? Om verenigingsprofessionals hier wegwijs in te maken organiseert DNA in samenwerking met MODINT en MODINT Credit & Finance (CRDT) op 9 november van 10.00 uur – 12.00 uur een Q-sessie ‘Leden leren innoveren’.

Ben je verenigingsprofessional en ben je geïnteresseerd in deelname? Klik hier:  https://wijzijndna.nl/agenda/evenement/q-sessie-leden-leren-innoveren

Bron: CRDT, wijzijndna.nl
Foto: Shutterstock

CRDT

Offerte aanvragen

Vul hieronder je gegevens in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

    U wilt informatie over:

    Incasso

    BEL ME TERUG

    Vul je gegevens in en wij bellen je zo spoedig mogelijk terug.